Следвайте Гласове в ТелеграмРешенията на страните от Евросъюза за ограничаване на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРешенията на страните от Евросъюза за ограничаване на
Коментари Харесай

Песков: Ограниченията на ЕС за влизане на коли с руски номера са абсурдни

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Решенията на страните от Евросъюза за ограничение на влизането на коли с съветски номера са неуместни. Русия ще отговори по метод, отговарящ на ползите ѝ. Това съобщи пред публицисти съветският президентски прессекретар Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Трябва да постъпим по този начин, както е най-добре за нас. Невинаги това може да бъде огледалният отговор. Несъмнено сходни изцяло неуместни решения за следващ път оказват отрицателно въздействие на така и така намиращите се в плачевно положение наши връзки и, апропо, въобще не прилягат на управленията на страните, които вземат сходни решения ", сподели Песков.

Подобна възбрана вкараха Литва, Латвия, Полша, Финландия и Естония. В петък към тях се причисли и нечленуващата в Европейски Съюз, само че придържаща се в доста връзки към политиката на съюза Норвегия, където ограничаването влиза в действие от на следващия ден.

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха във връзка на питане от Българска телеграфна агенция, че възбраната за влизане на коли с съветска регистрация се чака да стартира да работи и на територията на България до края на деня.

На 14 септември министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че е дошъл документът във връзка със възбраната за секване на границите на Европейски Съюз от коли с съветска регистрация. Тогава той сподели, че следва документът да бъде прегледан и да се вземе решение по какъв начин ще се случват нещата по този въпрос.

Българска телеграфна агенция напомня, че на 11 септември Европейската комисия удостовери, че въведените до момента наказания против Русия поради войната в Украйна включват възбраната за секване на границите на Европейски Съюз от коли с съветска регистрация.

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР